Je betaling is gelukt!

Je ontvangt een e-mail met inloggegevens om een account aan te maken. Bewaar de inloglink en je gebruikersnaam goed en volg de instructies! Heb je je spambox gecontroleerd en heb je nog steeds geen e-mail ontvangen? Meld je niet zelf nog een keer aan, maar mail naar info@tekkieworden.nl

Online leerplatform

Je volgt de Trail in Trailhead, een online leerplatform waar je vanaf de start met de Trail een maand toegang hebt tot honderden andere trainingen.

12 Tekkie Paden

De Trail laat je kennismaken met 10 IT-domeinen. Je bewandelt elk pad door modules met kleine opdrachten te doen, die je inzicht geven in welke IT-baan het beste bij je past.

Gamified

De in totaal 12 modules bestaan uit opdrachten en quizzes. Voor elke afgeronde module ontvang je een badge. Na het behalen van alle badges ontvang je een TekkieWorden certificaat.

Eigen tempo

Je volgt de TekkieWorden Trail in je eigen tempo. Gemiddeld ben je 15 tot 20 uur bezig met het doorlopen van alle modules. Veel succes!

‘Ik hoop op een werk-leertraject’

De 25-jarige Ariel die afgestudeerd is in marketing en communicatie droomt van een overstap naar de wereld van de IT, Maar zomaar solliciteren heeft weinig zin, zeker in deze corona tijd niet. Ze ontdekte een online cursus, Pathways. Tijdens dit traject leertzeeen solide basis om doorte stromen in de wereld van de IT. Ariel Zomerdijk

Een initiatief van vele partners

In samenwerking met: