Trailhead instructies

Op deze pagina vind je de instructies om toegang te krijgen tot de modules van de TekkieWorden Trail. Het is belangrijk dat je deze stappen nauwkeurig volgt.

Navigeer altijd naar onze digitale omgeving door op deze link te klikken.

Stap 2

Log in met de gebruikersnaam die je hebt gekregen in de mail getiteld ‘TekkieWorden Trail Aanmelding’. Deze mail heb je direct na aanschaffen van de TekkieWorden Trail ontvangen. Gebruik het wachtwoord dat je zelf hebt ingesteld.

LET OP: als je je wachtwoord vergeten bent en je deze zelf gaat resetten, gebruik dan NIET je email adres als gebruikersnaam, maar de gebruikersnaam die je hebt gekregen in de mail direct na het aanschaffen van de Trail. Als je geen wachtwoord reset mail hebt ontvangen of als deze niet werkt, mail dan naar naar info@tekkieworden.nl

Stap 3

Druk op de knop “Let’s go!”

Stap 4

Vul je voor- en achternaam in en klik op ‘Next’

Stap 5

Maak je profiel compleet met de volgende informatie en klik vervolgens op ‘Done’

  • Company​ name: TekkieWorden
  • Role​ name: Administrator
  • Relationship​ to Salesforce: Customer
  • Country​ name: Netherlands

Stap 6

Nu heb je toegang tot de TekkieWorden Trail en zou je dit scherm moeten zien:

De modules staan hier niet op de juiste volgorde. Navigeer daarom naar de TekkieWorden Trail door linksboven, onder de zoekbalk te klikken op Trails.

Je ziet dan de TekkieWorden Trail, klik hier op. Rechts onderin wordt je voortgang weergegeven.

Stap 7

Begin met de module ‘Introductie Tekkieworden Trail’, doorloop daarna alle modules en sluit af met ‘Afsluiting’. Als je een module afgerond hebt verschijnt er een groene badge rechtsboven de module met een vink.

Wilje de volgende keer toegang hebben tot de TekkieWorden Trail? Navigeer dan weer naar onze digitale omgeving via deze link: https://tekkieworden.force.com/Tekkieworden/s/ en druk op “Let’s go!” en volg de stappen hierboven.

Sla je gebruikersnaam, wachtwoord en de link naar onze digitale omgeving dus goed op om de volgende keer gemakkelijk in te loggen en verder te gaan met de Trail!

Heb je alle modules afgerond, mail dan naar info@tekkieworden.nl, dan ontvang je van ons een certificaat.

Heb je nog vragen of kom je er niet uit na het grondig doornemen van deze instructies? Neem dan contact op met info@tekkieworden.nl. Succes met de Trail!

Succes met de Trail!